۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۵۵

هارش وارما:

ایران دارای پتانسیل های مهمی در صنعت گردشگری است

ایران دارای پتانسیل های مهمی در صنعت گردشگری است

نماینده سازمان جهانی جهانگردی گفت: جامعه تورگردانان در جهت توسعه صنعت گردشگری در 15 سال گذشته به این نتیجه رسیده است که ایران در صنعت گردشگری پتانسیل بسیاری دارد و در نتیجه کشوری مهم در منطقه و در جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، " هارش وارما " در مراسم اولین همایش بین المللی تورگردانان جهان که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد گفت: ایران از لحاظ فرهنگی، تاریخی، دینی و طبیعی و صنعت گردشگری بسیار غنی و قوی است.

وی افزود: درکنار این ویژگیها وجود زبان بسیار منحصر بفرد و صنایع غذایی بسیار دلپذیر ایران را جزو جذاب ترین کشورهای جهان برای جذب توریسم است.

وی گفت: کشورهای معدودی هستند که از این محاسن برخوردارند و دولت ایران جزو آنهاست که توانایی منحصر به فردی برای جذب گردشگر دارد.

نماینده سازمان جهانی جهانگردی ادامه داد: صنعت گردشگری از جهات مختلفی دارای اهمیت است که مهمترین آنها کسب درآمد از طریق خرج کردن برای سنن محلی است.

وی با اشاره به اینکه صنعت توریسم تاثیر مهمی از بعد اقتصادی و اجتماعی به همراه دارد گفت: یکی از اثرات مهم این صنعت اشتغال زایی است تا جایی که می تواند کمک بزرگی به کارگران ماهر و غیر ماهر بکند.

هارش وارما ادامه داد: صنعت توریسم چند بخشی است که می تواند توانایی زیادی برای به وجود آوردن کار برای بخشهای دیگر مانند صنایع تولیدی، کشاورزی و ... به همراه داشته باشد.

وی افزود: ازمنظر دغدغه های زیست محیطی داشتن مدیریتی خوب و برنامه ریزیهای دقیق می توان با گسترش صنعت توریسم منابع طبیعی را در این جهت حفظ کرد.

کد مطلب 788948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha